BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 31 January 2009

Class with Kak Zati

My sister(Ina) and i have attended baking class with Kak Zati (Zati D'Hati Fancylicious Cakes) today. Ina with her choc deco class and i myself with my lovely cupcakes class...We enjoyed it very much eventho class started as early as 8 a.m. in the morning...class finished at 2 p.m. and the results really satisfy us...hehehe (rasa mcm dah terer je...perasan betul)
Taraaaa...this are the pictures of our finished products....thanks kak zati for being a very2 sporting cikgu today...


Choc moist cake with hand made flowers...susah tul nak buat bunga2 ni...


Choc banana ala2 secret recipe...yummyyyy....

And here are the cuppies...


Huda's cuppies...


Cuppies from fondant

8 comments:

Rozita said...

tempat letak choc moist tu mcm kenai jer....hehhehehe kat kedai yer....

Rozita said...

mcm kenai jer tempat letak choc moist tu....kat kedai yer hehehehee......

teenstar said...

wah cantek skali kek kamu ituh,,,hihi fara nk bookin untk tunang nti okeh...pkwe org pon da tgk da blog akk,hehe,,neway jgn x mkn sudah kek ni

Cik Feyr said...

nmpak sedap je choc moist cake tu..
yummy..brp ye cik kak hrga cake tu? =)

D' BaK SeNsAtioNs said...

Rozita, mmg tmpt tu familiar...kat kedai paling glamer...hehehe

Teenstar, dah bg boipren tgk sekali ye? apa lagi...order laa...nanti untuk tunang we all buat spesel punya...don't worry...dah abis pun kek ni dikendurikan...besttt...

Cik Feyr, tq 4 d comment..mmg nampak sedap kan? kalau makan mmg rasanya sedap ;)...nak order ke? nak yg cemana? byk bunga2 ke? or ada spesel request? nanti email or call ok...kita buat spesel untuk cik feyr

teenstar said...

ok,,,nti kiteorg order,,,tp nk free hoho,,,ckap kat kak ina kalo dtg melaka bgtaw ok,,,soh dtg mmu

suney said...

Kak Rin...Terer r..Su suke cake yang black rose tu.. Complicated tu nak bentukkan bunga rose.. Dah le su suke rose, tp xde orang nak bagi...Kungkungkung..........Klau nak delivery ke tempat2 yang kite nak boleh x?

D' BaK SeNsAtioNs said...

Su, thanks for d comment.
Mmg complicated nk wat bunga tu.
kena lembut2kan tangan tu. ehehe. :p
Eleh, su kan byk dpt rose cuma x bleh dmakan je kan..kalo nak black rose yg bleh dmakan, dtgla ktn :)

p/s: nak delivery kat atas kapal ke? jauhhhhh ler.. jgn maree..nanti sms le k.