BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 15 June 2009

Selamat Pengantin Baru Ifa & Fadzer

Bertemu kembali...

Alhamdulillah dpt juga mengupdatekan blog ni setelah seminggu lebih menyepikan diri. Ni pun baru balik dr KL dan tengah tak sihat lg (selesema+demam+batuk).
Sebenarnya Selasa lepas (9 Jun 2009) makcikku yg mesra di panggil Mak Ngah telah kembali ke rahmatullah lebih kurang jam 4 ptg setelah terlibat dgn kemalangan kereta di Bera yg dipandu oleh suaminya (kini masih dirawat di ICU, HKL). Arwah selamat dikebumikan selepas Isyak di tanah perkuburan Kampung Buntut Pulau, Temerloh Pahang (nama kampung huda sebelah arwah mak, unik kn nama kampung ni..). Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman. Al fatihah utk arwah dan semoga pakngah cepat sembuh.

Khamis pagi tu sempat breakfast kat tmpt favourite Ina (teka la..ehehe). Then bermulalah projek DBAK..menyiapkan 1000 biji plain cupcakes/muffin, 200 biji cupcakes & 1 biji kek. Haa sebenarnya ni adalah tempahan utk majlis perkahwinan Ifa & Fadzer pd 13 Jun 2009 yg lepas. Inilah tempahan yg plg banyak setakat ni. Syukur alhamdulillah Huda & Ina dapat selesaikan dlm masa 2 hari dgn bantuan sepupu2ku (Nutya, Biha, Nabilah & Nadilah). Terima kasih wahai sepupu2ku... 2 malam kitaorg tido kul 4.30 am.. ehehe.. Tu yg sampai kena selesema+demam+batuk..

Terima kasih juga buat family Ifa terutamanya emak Ifa krn memberi kepercayaan kpd DBAK untuk menyiapkan tempahan ni..Makcik, nanti bolehla tempah lg dgn huda yer..
Jom tgk hasilnya..


Tema maroon+pink



Inilah cenderahati drpd Ifa & Fadzer utk tetamu yg datang.


















Plain cupcake/muffin yg telah siap diikat riben.



Kek span coklat + filling blueberry+ bunga fondant (jimat masa..ehehe)



Tier ni sempat order dgn LadyIla..thanks Ila.



Buttercream cake + vanilla cupcakes



Pembantu cilik yg setia ( Nabilah & Nadilah)



Design for cupcakes..
















Ifa & Fadzer..bagai pinang di belah dua..
Selamat Pengantin Baru buat Ifa & Fadzer.
Semoga perkahwinan yg dibina kekal hingga ke akhir hayat. Amin.
13 JUN 2009. Bukit Sekilau, Kuantan.

4 comments:

ladyila said...

huda..bravooo..cantik cute miut semua..cc tuh pun cantik..selamat maju jaya yer huda

LaLaLOLa said...

KAK HUDA....
sangat sedap kawan2 kate
mereka amek gambar2 jugak
kad bisnes tak cukup so dorang amek gambar bisnes kad akak jugak hiiiii
baru letak atas meja kek sudah habis
laen kali order double huhu
nak lagi ye lain kali!
thanks alot! u made my day!

D' BaK SeNsAtioNs said...

ladyila,
ni semua berkat usaha serta kerjasama ina n huda & sepupu2..cupcake tu deco kul 2am..pk design pn blur sbnrnya pagi2 tu..alhamdulillah..terima kasih ila..muahhhhh :)

D' BaK SeNsAtioNs said...

DILA,

ingtkan sape td..ehehe..
thanks yer sudi order..aik bisness kad pun org ambik gmbr? ehehe no prob. besday girl sempat ke mkn cupcake tu?
boleh jer nak order lg.
sama2 dik. thanks DILA..